Gândul de a pleca într-o mini-vacanță este din ce în ce mai prezent în gândurile dumneavoastră, iar ofertele de toamnă vă stârnesc curiozitatea? Fabrica de Vacanțe vă poate trimite într-una din cele mai frumoase experiențe, alegând un city break la Roma. Plină de energie și încărcată de emoție, capitala Italiei este locul în care merită să ajungeți măcar o dată în viață, iar dacă acest lucru nu s-a întâmplat niciodată până acum, poate că nu este deloc o idee rea să încercați să vă programați un city break aici. Pentru mai multe detalii privind ofertele noastre, plus alte informații ce v-ar putea fi de folos, puteți accesa și site-ul nostru.

Ce vizităm?

Evident, planificându-vă un city break în Roma, vreți să știți și ce anume vă așteaptă acolo, dar mai ales, ce puteți vizita în zilele pe care le veți petrece. Mai mult decât atât, Roma este un oraș în care chiar nu aveți cum să vă plictistiți, de aceea, este o șansă potrivită de a vă încărca din punct de vedere spiritual cu o energie aparte și cu o experiență culturală pe măsura așteptărilor.

Vreți să vă oferim câteva idei?

Spre exemplu, Forumul Roman are una dintre cele mai impresionante vederi din Roma și este unul dintre locurile de top de vizitat atunci când ajungeți aici. Așadar, trebuie să vă rezervați mai mult timp pentru a vă bucura de tot ceea ce vă va aștepta aici. Acest monument este situat lângă Colosseum, așa că le puteți vizita cu ușurință pe ambele în aceeași zi. Pentru a avea certitudinea faptului că vă veți bucura de întreaga experiență cât mai complexă, nu uitați să vă rezervați bilete din timp, iar dacă aveți nevoie și de un ghid turistic, vă putem ajuta.

Un alt loc, un alt mister

Dealul Palatin a devenit mai întâi căutat pentru legăturile sale mistice, deoarece se crede că fondatorii Romei Romulus și Remus au fost găsiți în Lupercal, o peșteră de sub deal. Prin urmare, merită din plin să încercați și această experiență, dacă sunteți în apropiere. Bineînțeles, acestor locuri minunate li se adaugă și Bazilica Sf. Petru, dar și Piața lui Michelangelo.

Fontana di Trevi, o locație de vis pentru pasionații de fotografie

Fontana di Trevi este cea mai faimoasă fântână din Roma, situată în inima orașului. Proiectată de Nicola Salvi, a fost una dintre cele mai populare atracții de la Roma de la inaugurarea sa, în anul 1743. De asemenea, aceasta mai este renumită și La Dolce Vita.

V-am convins? Dacă da, atunci vă propunem să alegeți un city break în Roma în orice perioadă a anului, întrucât vorbim despre una din cele mai frumoase capitale ale lumii.