Vrei să scapi de problemele tale fizice cât mai curând posibil. Clinica de Kinetoterapie MovKinetic din București este un loc minunat pentru a căuta ajutor. Aici veți găsi doar medici care știu ce să facă pentru a vă face din nou sănătos, indiferent de vârstă. Suntem acolo pentru a te face să te simți bine.

De exemplu, durerea cronică afectează mulți oameni la locul de muncă și în timpul liber, mai ales dacă sunt acolo tot timpul. Se complică viața de familie și uneori se poate simți singur.

Există multe lucruri care pot provoca durere cronică, dar atunci când durerea este cauzată de o postură proastă, mușchi strânși, slăbiciune sau incapacitatea de a efectua anumite mișcări în mod corespunzător, atât exercițiile fizice, cât și terapia fizică pot ajuta.

O evaluare cuprinzătoare îl va ajuta pe fizioterapeut să dezvolte un plan de tratament adecvat pentru client, îl va ajuta să gestioneze durerea și chiar să-și îmbunătățească calitatea vieții.

Durerea de spate este un coșmar pentru noi toți

Durerea de spate face viața dificilă pentru mulți oameni. Indiferent dacă este rapid sau lent, ele pot face dificilă realizarea lucrurilor acasă, la serviciu sau în timpul liber. Există multe cauze și simptomele variază foarte mult: dureri severe de spate și de picioare, furnicături la extremitățile inferioare, slăbiciune la nivelul picioarelor și trunchiului, pierderea senzației etc.

Kinetoterapeuții MovKinetic au cunoștințele și abilitățile necesare pentru a evalua problemele și cauzele acestora, astfel încât să poată crea un plan de tratament care funcționează pentru toată lumea.

În clinica noastră de reabilitare medicală, kinetoterapie și kinetoterapie te pot ajuta să revii la starea ta de sănătate ideală. În primul rând, înmoaie țesuturile și mușchii, ameliorează tensiunea și durerea, întăresc mușchii spatelui și îmbunătățesc controlul, permițând unei persoane să se miște din nou liber.

Prin urmare, unele cursuri de kinetoterapie din București pot ajuta cu o serie de probleme sau leziuni ale spatelui, precum: B, entorse lombare, hernie de disc, instabilitate vertebrală, scolioză, fracturi vertebrale etc.

Nu în ultimul rând, problemele de spate pot determina oamenii să-și piardă echilibrul. Acest lucru este frecvent la adulții în vârstă și poate duce la căderi periculoase.

Îmbătrânirea normală poate duce la disfuncții ale sistemului vizual și ale altor sisteme importante pentru menținerea echilibrului. Unele leziuni pot provoca, de asemenea, slăbiciune sau dificultăți în controlul picioarelor, ceea ce poate îngreuna starea în picioare.

Asa ca daca vrei sa te perfectionezi cu cateva sedinte de kinetoterapie la clinica noastra din Bucuresti, tot ce trebuie sa faci este sa iti faci o programare. Aici poti afla totul inclusiv despre presoterapie si drenaj limfatic pentru a lua cea mai buna decizie pentru corpul tau.