Odată ce ți-ai stabilit bugetul și numărul de oaspeți, este timpul să începi să te gândești la cum va arăta locația ta de vis pentru nuntă. Stai cu partenerul tău și alege trei caracteristici pe care ar trebui să le aibă localul ideal. De exemplu, spațiile pentru nuntă în aer liber și pentru seri relaxante cu decorurile rustice ar putea fi pe lista de elemente obligatorii pe care să le aveți în vedere. Sau poate sunteți în căutarea unei locații care să fie situată convenabil, care acceptă animalele de companie și care oferă cazare pentru oaspeții din afara orașului. Posibilitățile sunt nesfârșite, iar prioritățile fiecărui cuplu vor fi diferite. Events Garden este un restaurant de nuntă în Ploiești, special, pe care absolut fiecare persoană îl va îndrăgi din toate punctele de vedere.

Reduceți lista la câteva date speciale

Rezervarea unui loc de nuntă înseamnă că ați stabilit oficial data pentru ziua cea mare. Este posibil să aveți deja o dată de nuntă sau să fiți mai flexibil. Oricum, primul pas în alegerea locului de nuntă este să restrângi datele sau anotimpurile despre care știi că sunt potrivite pentru tine și partenerul tău. Deși a spune că te căsătorești „toamna viitoare” este un început bun, există anumite date de care ar trebui să ții cont înainte de a căuta un loc. În timp ce unele cupluri își pot baza data nunții pe disponibilitatea locației visate, vă recomandăm să alegeți câteva date înainte de a începe căutarea oficială a locației.

Alege stilul de nuntă

Căutați un hotel grandios sau un hambar rustic? Nunta pe plaja sau galerie de arta moderna? Pentru a restrânge numeroasele posibilități, discutați cu partenerul dumneavoastră și stabiliți, măcar în linii mari ce stil de nuntă doriți. Când începeți căutarea, poate fi util să enumerați adjectivele pe care le veți folosi pentru a descrie locația de vis.

Începeți căutarea locației online

După ce v-ați dat seama de toate aceste detalii, acum puteți începe cu adevărat să faceți câteva căutări pentru localul nunții. Puteți chiar să restrângeți căutarea în funcție de capacitatea dorită, disponibilitate, tipul de locație de care sunteți interesat și alte facilități, de la mese la asigurare. Vă încurajăm să căutați locații online împreună cu partenerul și să creați o listă scurtă de locuri despre care doriți să aflați mai multe și apoi chiar să faceți o vizită la fața locului.

Contactați unele locații și adresați câteva întrebări de bază

După ce ați restrâns lista de aproximativ cinci locații, trimiteți fiecărui restaurant un mesaj prin care vă exprimați interesul și puneți și câteva întrebări. Aceste întrebări ar trebui să includă informații precum disponibilitatea la data dorită, confirmarea capacității lor și să vă asigurați că oferă prioritățile de top pe care le-ați discutat mai devreme cu partenerul. De asemenea, puteți solicita informații despre costuri pentru a vă asigura că se încadrează în bugetul stabilit inițial. Această comunicare ajută, de asemenea, la formarea unei imagini despre  personalul locației.