Când o persoană moare, este important să se organizeze o înmormântare pentru a-i aminti, a-i onora amintiri. În timp ce ideea generală a înmormântărilor este aceeași în întreaga lume, detaliile ceremoniei, riturile și atitudinile diferă de la o zonă la alta. Cu toate acestea, firma noastră, Beligi, vă oferă servicii funerare complete, adaptate nevoilor dumneavoastră.

 

Ceremonia de înmormântare începe cu depunerea trupului sau privegherea. Acest pas constă în expunerea trupului defunctului în sicriu. Înmormântarea este o slujbă de pomenire care permite prietenilor și rudelor defunctului să se adune la o rugăciune pentru sufletul celui decedat.

 

În această situație, foarte multe persoane caută să aducă un ultim omagiu persoanei decedate căutând să cumpere flori sau coroane funerare ca un semn de respect pentru defunct. Prin urmare, la Beligi, serviciile funerare pe care vi le aducem vă oferă posibilitatea de a cumpăra coroane și aranjamente florare deosebite în amintirea persoanei decedate.

Majoritatea dintre firmele de pompe funebre oferă un loc pentru a primi familiile și decedații acestora. Acest spațiu este intim, tocmai pentru a permite familiei și prietenilor persoanei dispărute să vegheze asupra persoanei decedate. Camera funerară este dotată și cu încăperi frigorifice, pentru a încetini descompunerea corpului atunci când nu a fost efectuat niciun tratament de îmbălsămare. Trupul va fi astfel bine conservat până la momentul ceremoniei de înmormântare. Pomenirea cu defunctul este o etapă importantă în a ajuta cei dragi să îi aducă un ultim omagiu.

 

Rolul serviciilor de pompe funebre este de a se ocupă de organizarea înmormântării unei persoane decedate. La decesul unei persoane dragi, familia defunctului contactează firma noastră de servicii funerare care se ocupă de definirea și organizarea înmormântării, stabilește împreuna cu familia data înmormântării, lăcașul de cult, modelul sicriului etc.

 

Prin urmare, Beligi este compania pe care vă puteți baza în aceste momente dificile din viețile dumneavoastră. Atunci când o persoană dragă trece dincolo de cele lumești, singura dorință este aceea de a mai petrece câteva momente alături de ea, pentru a-i memora amintirea și a v-o fixa în inimă și în minte. Contează pe sprijinul și ajutorul nostru în cele mai dureroase momente, iar noi vă suntem alături cu servicii funerare complete.

 

La Beligi vei putea să te bucuri mereu de o echipă dedicată serviciilor oferite, cu o bogată experiență, fiind gata să intervenim atunci când situația o impune. Dacă ai nevoie de ajutor, echipa noastră de servicii funebre te sprijină.  De asemenea, nu ezita să ne suni atunci când ai nevoie, mai ales că serviciile noastre funebre sunt deschise non-stop. Nu poți ști niciodată când cineva drag dispare brusc din viața ta, iar dacă nu te-ai mai confruntat cu asta, cu siguranta, nu știi care sunt pașii pe care trebuie să îi parcurgi, motiv pentru care existăm noi, firma Beligi.