Fumatul reprezinta unul dintre cele mai daunatoare obiceiuri pentru sanatate, pe care zilnic il adopta zeci de noi persoane, din motivatii variate si inconstiente. Pentru a putea reduce rata acestor persoane, ne-am gandit sa propunem solutii alternative cu ajutorul carora sa se poata mentine ritualul asumat, insa sa fie eliminat caracterul nociv cu care acesta venea la pachet. Cu alte cuvine, propunem o varianta de tigara mai sanatoasa, care, in loc de fum, produce abur rezultat din incalzirea unor lichide speciale. De asemenea, compozitia acestora nu este formata din substante la fel de nocive ca in cazul unei tigari obisnuite. Astfel ca, fumatorii inraiti se pot bucura in continuare de viciul lor, fara sa isi mai asume riscuri atat de periculoase. In plus, dependenta de nicotina poate fi satisfacuta in continuare prin optarea pentru lichide ce o contin. Iar pentru aceia ce isi doresc sa o neutralizeze, cantitatea adaugata poate fi micsorata treptat, pana se ajunge in punctul in care fumatorul nu mai simte nevoia sa apeleze la aceasta substanta.

Ce sunt tigarile electronice?

Acestea sunt dispozitive ce utilizeaza vaporii rezultati din urma incalzirii unui lichid c inlocuitor pentru fumul produs de tigarile clasice. Formula lor este una mult mai curata si, in functie de preferinte si gusturi, pot contine nicotina sau arome speciale, cum ar fi cele de fructe, prajituri, tabac sau altele exotice si inedite.

Este un instrument portabil ce permite incarcarea la o sursa de energie electrica pentru a putea asigura utilizarea pe o perioada cat mai lunga de timp, fara a exista riscul de a nu o putea folosi in anumite circumstante.

De asemenea sunt prevazute cu putere si capacitate diversa, pentru a se putea adapta unei palete cat mai largi de nevoi ale celor care le achizitioneaza. La fel ca in cazul tigarilor clasice, se poate opta pentru intensitate mai mare sau mai scazuta a substantelor de inhalat.

Dispozitivul propriu zis este constituit din mai multe elemente esentiale. Acestea sunt bateria, rezistenta, atomizatorul si mustiucul, absenta unuia dintre aceste ducand la incapacitatea de a il utiliza. Desi fiecare componenta se poate achizitiona separat, in functie de criterii personale, pentru a putea asigura o combinatie corecta si o experienta cat mai placuta, recomandam ca, cel putin pentru inceput, sa achizitionati unul dintre kit-urile special concepute, pentru incepatori sau pentru avansati.

 


Voore – un aliat pentru sanatatea ta

Dat fiind faptul ca in comparatie cu situatia unor tigari clasice, complexul de substante utilizat in formularea lichidelor pentru aceste dispozitive este unul mult mai sigur, ce nu constituie un fundament pentru dezvoltarea bolilor aferente fumatului. Vapingul, cum este numit acest procedeu de inhalare a  aburului, este mult mai putin daunator, dat fiind faptul ca nu manipuleaza fum propriu-zis si cantitatile de arima sau nicotina pot varia in functie de preferintele posesorului.

De asemenea, poti scapa de dependenta de nicotina cu ajutorul tigarilor electronice Voore. Acest lucru este posibil prin capacitatea de a controla cantitatea de nicotina adaugata intr-unul din lichidele care o contin. Asadar, puteti reduce treptat cantitatile pana in punctul in care nu veti mai simti nevoia sa adaugati deloc, trecand astfel la substante ce nu contin deloc aceasta substanta.

Suntem disponibili oriunde in tara

Din dorinta de a putea fi accesibili unor categorii cat mai largi de persoane, ne-am dezvoltat fizic in mai multe orase din tara, dintre care Arad, Oradea, Timisoara, Iasi sau Constanta. In acelasi sens, pentru a nu impune limite geografice, am pus bazele si unui site online, unde sa punem la dispozitia fiecarui client intreaga gama de dispozitive, lichide si accesorii suplimentare Voore.

Cumpara online tigari electronice!