Beligi este locul în care vei regăsi oamenii specializați în domeniul pompelor funebre, pregătiți să te ajute în orice situație, dar și în momentele dificile prin care treci. Poți apela cu încredere la echipa Beligi, firmă pompe funebre, pentru a beneficia de pachete și produse de calitate, dar și de servicii funerare complete și profesionale. Totodată, te poți baza pe noi atunci când vine vorba de organizarea ceremoniilor de înmormântare pentru ați ușura munca și pentru a obține rezultatele dorite. De asemenea, avem o experiență bogată în acest domeniu, iar echipa noastră va veni cu cele mai bune soluții la nevoile tale, întrucât nu trebuie să depui eforturi prea mari în acest sens.



Gamă variată de produse

Punem la dispoziția clienților noștri diferite produse necesare pentru ceremoniile, precum aranjamente florale pentru inmormantare, care pot consta în coronițe din flori naturale, în modele cu trandafiri și orhidee sau crizanteme, multiflori albe, aranjamente cu crini, iar lista poate continua. De asemenea, punem la dispoziție game variate de sicrie echipate complet pentru ceremonie, dar și de modele de urne pentru depozitarea cenușii rezultată în urma incinerării. Toate acestea le poți regăsi într-un singur loc, fără a depune prea mult efort.

Pachete complete de servicii

La Beligi vei regăsi pachete complete pentru organizarea ceremoniilor funerare, cum ar fi cel economic domiciliu, pachetul economic spital, premium înhumare, pachetul economic sau premium pentru incinerare. De asemenea, aducem în vedere faptul că acestea se pot deconta integral cu ajutorul sumei de bani oferite de către statul român, în valoare de 5380 lei. Gama de servicii funerare complete constă în următoarele: constatarea decesului, îmbălsămarea și cosmetizarea decedatului, sprijin în vederea eliberării actelor pentru declararea decesului, ajutor pentru a obține un loc de veci, în organizarea de parastase sau de ceremonii pentru decedați sau pentru defuncții Covid-19.

Descoperă ofertele direct de pe site

Economisește timp, astfel încât poți accesa direct site-ul nostru pentru a vizualiza în doar câteva momente ofertele pe care ți le-am pregătit și te poți ocupa de ceea ce contează în aceste clipe.

Buget mic

În cadrul Beligi oferim cele mai avantajoase prețuri prin gamele noastre de servicii și produse, dar și un raport calitate-preț excelent, astfel încât cu un buget modest ai posibilitatea de a beneficia de standarde de calitate peste nivelul așteptărilor. Nu trebuie să cheltuiești mulți bani pentru a profita de toate aceste avantaje.

Apelează direct la noi

Ai posibilitatea de a ne contacta direct prin numărul de telefon afișat pe site sau prin site-ul nostru, unde ne poți lăsa un mesaj. Echipa noastră îți va răspunde cu cele mai eficiente soluții, în cel mai scurt timp posibil. De asemenea, oferim asistență telefonică de urgență pentru Ilfov sau București.