Dacă visezi la plaje însorite și la experiențe dintre cele mai intense, atunci un sejur în Dominicană este cea mai bună soluție la care poți apela. O locație plină de frumusețe și de strălucire, care oferă posibilități nenumărate din punct de vedere al activităților și mai ales al stărilor pe care le vei simți aici.

Santo Domingo

Santo Domingo este cu certitudine unul dintre cele mai cunoscute și mai fascinante locații de vacanță din lumea nouă, iar acest lucru se datorează în special tuturor frumuseților pe care străduțele acestui oraș le ascund. De la unele dintre cele mai speciale edificii naturale și până la monumente istorice care sunt dovada unui trecut plin de pățanii, toate acestea pot fi descoperite la o primă vizită în acest oraș cheie din Republica Dominicană. De altfel, acesta este și cel mai vechi oraș din Lumea Nouă și este păstrătorul unor bijuterii istorice care însumează întreaga cultură și civilizație dominicană. Aici veți putea admira și orașul istoric Colonial City, care se află de câțiva ani în patrimoniul UNESCO și care reușește să le ofere turiștilor o imagine cât se poate de precisă asupra stilului arhitectural specific acestei colonii spaniole. Un alt obiectiv pe care trebuie să îl adaugi pe lista ta este Catedrala Întâi a Americii.



La Romana

Ei bine, dacă ești pasionat de echitație și de golf, atunci destinația perfectă de vacanță pentru tine este La Romana. O replică a unui sat artizanal, care datează din secolul al XVI-lea unde poți întâlni o serie de magazine și stațiuni superbe menită să te atragă. Majoritatea celor care vizitează această zonă sunt cuceriți de stațiunea Casa de Campo, care are în componența sa hoteluri, grădini amenajate și terenuri potrivite pentru a te simți bine și pentru a te distra în vacanța ta.

Bazilica Maicii Domnului

Această bazilică este simbolul suprem al frumuseții arhitecturale religioase moderne din America Latină, fiind, totodată și un centru de pelerinaj. De asemenea, în fiecare an pe data de 21 ianuarie, aici vei descoperi un grup de oameni din toată țara care participă la Sfânta Liturghie.

Playa Dorada

Cunoscută ca fiind situată la o distanță destul de mică de centrul orașului, Playa Dorada este locul perfect pentru cei care iubesc soarele și starea de bine și care o caută în orice loc. Aceasta are în dotarea sa o multitudine de șezlonguri și de palmieri care creează una dintre cele mai frumoase imagini pe care le poți vedea în fața ta.

Plaja Grande

Retrasă undeva în ascunzișurile Republicii Dominicane, Plaja Grande este locul ideal pentru cei care sunt iubitori ai sporturilor nautice precum surfing-ul. Aceasta este înconjurată de o imagine sălbatică pe care nu ai cum să nu o admiri pe nerăsuflate.