Dacă ați auzit vorbindu-se mult despre cauciucurile Pirelli și vreți să aflați în continuare mai multe despre eficiența acestora, ați ajuns exact unde trebuia. 

Prin urmare, anvelopele Pirelli sunt concepute pentru a vă oferi aderența necesară pentru a rezista în fața unui număr mare de cai putere și pentru a vă menține mașina stabilă în diferite condiții, cum ar fi în condiții de umiditate și uscat, vara, dar și iarna. Cu unele dintre cele mai bune anvelope de pe această piață, mașina va funcționa în mod excelent. Făcând mașina să ia mai ușor virajele și să se oprească mai eficient la frânare, anvelopele Pirelli sunt eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil, dar puterea lor constă în performanța pe care o oferă în ceea ce privește experiența de conducere.



Totuși, se spune că puterea este nimic fără control, aceste cauciucuri Pirelli vă ajută să controlați totul mult mai ușor. Cu unele dintre cele mai bune anvelope de pe piață, anvelopele Pirelli se uzează în general destul de greu, așa că, nu se impune schimbarea lor definitivă în următorul an.

De cealaltă parte, cauciucurile Michelin se concentrează pe a vă aduce manevrabilitate excelentă, longevitate, economie de combustibil, confort și siguranță. La fel ca și Pirelli, anvelopele lor sunt favoritele celor care practică condusul la nivel de performanță. Michelin fabrică anvelope din 1880 și furnizează anvelope pentru peste 170 de țări. Sunt unul dintre cei mai importanți patru producători de anvelope din lume, așa că, firesc, se străduiesc să satisfacă nevoile de zi cu zi ale fiecărui șofer. Au anvelope sport, dar mai multe tipuri de anvelope care oferă fiabilitate superioară, economii de costuri și precizie în condus. Cu Michelin, veți obține anvelope care se comportă destul de bine, vă veți păstra mașina în siguranță, veți economisi bani și vă veți simți confortabil. Totuși, este posibil să nu fie cea mai ieftină marcă de anvelope, de asta pentru unii șoferi sunt aproape inaccesibile ca preț.

În concluzie, ambii producători se află în fruntea inovației în anvelope. Fiecare caută să obțină mai multă aderență, durabilitate și o manevrabilitate mai bună. Puține dintre alte mărci pot pretinde că au ajuns la performanța pe care o au Michelin și Pirelli. Anvelopele Pirelli sunt orientate spre performanță ajung la un preț mai mare, dar au și o varietate adecvată de opțiuni entry-level. În timp ce Michelin are mai multe de oferit în ceea ce privește anvelopele de zi cu zi, fiind ideale pentru mașinile de familie și cele ale companiilor.

La Anvelocors, te așteptăm cu cele mai variate modele de cauciucuri Pirelli, dar și Michelin, iar alegerea finală îți aparține în totalitate, noi doar îți punem la dispoziție o gamă cât mai diversificată de produse.