Egiptul poate părea pentru mulți un tărâm îndepărtat pe care vor avea ocazia sa-l viziteze doar în vise. Cu toate acestea tot mai mulți turiști, dornici de frumusețe și tradiție, de trecut și civilizație diferită doresc să ajungă aici în vacanță. Ofertele pentru Egipt cresc din ce în ce mai mult pe piață, iar pentru cei care sunt pasionați de vacanțele care le oferă experiențe noi, acesta poate fi considerat o destinație turistică perfectă.

Siwa Oasis

Cunoscut ca fiind una dintre cele mai îndepărtate atracții turistice de Egipt, Siwa Oasis este totuși, și una dintre cele mai frumoase. Deși drumul până acolo poate să îți dea bătăi de cap, peisajul plăcut de care vei avea parte acolo va merita tot efortul. Situarea acestuia, chiar în mijlocul unei depresiuni, face ca orașul să devină ă adevărată referință în ceea ce privește turismul din Egipt. Ceea ce îl face cu adevărat special și demn de vizitat este tocmai faptul că este atât de izolat și liniștit. Mulți dintre turiștii care ajung aici au parte de o experiență magică atât din punct de vedere istoric, cât și din punct de vedere peisagistic.

Saqqara

Cunoscută ca fiind construită în jurul secolului 27 î.Hr., de către Farao Djoser, această piramidă este una dintre referințele Egiptului și trebuie neapărat inclusă pe lista ta de obiective turistice. Înconjurat de un complex uriaș de diferite piramide și morminte mici, aceasta este locul perfect în care vei putea experimenta cu adevărat cultura și civilizația egipteană.

Scufundări în Marea Roșie

Dacă mergeți în vacanță și vă doriți să experimentați una dintre cele mai fantastice senzații, este necesar să încercați scufundările în Marea Roșie, care cu siguranță vor fi suficien t de plăcute și vă vor oferi amintiri de neuitat.

Templul Hatchepsut

Cel mai impresionat templu mortuar din Egipt, care este, de altfel, și locul care reușește să atragă uimirea turiștilor, încă din primul moment în care aceștia îi pășesc pragul. Dedicat femeii Pharao Hatchepsut și  situat la o distanță mică de Valea Regilor, Templu este de altfel un element de referință pentru civilizația egipteană și merită admirat în adevăratul sens al cuvântului. Conform unei legende vechi de câteva mii de ani, între cele două obiective turistice există un tunel de legătură, care deși nu a fost descoperit încă reușește să amplifice din misterul celor două.

Cairo

Capitala Egiptul se înalță falnic în topul obiectivelor turistice pe care le poți vizita în Egipt. Fascinant prin arhitectură acesta este exact imaginea acestei țări pe care o vedem în filme. Fantastic prin felul în care îmbună modernul cu tradiționalul, Cairo este locația în care poți să vizitezi și să admiri la fiecare colț cultura și civilizația egipteană. Oferte Egipt pe fabricadevacante.ro.