Venirea pe lume a unui copil este un prilej de bucurie pentru parinti. Viata in trei sau patru este mai frumoasa, te bucuri de clipe minunate petrecute in compania lor. Dupa ce a trecut de faza maternitatii, copilul este adus acasa. Aici va trebui sa gaseasca o camera aranjata special pentru el, cu un patut pentru bebelusi si lenjerii de pat bumbac pentru micutii care de abia incep sa descopere lumea din jurul lor.
Lenjeriile de pat pentru bebelusi sunt foarte importante pentru confortul lor, pentru sanatatea lor si pentru un somn cat mai odihnitor. Copilul mic petrece aproape tot timpul in patut, este mereu in contact cu lenjeriile, sta in diverse pozitii si toate partile importante ale corpului ajung sa fie aproape de suprafata lenjeriilor. De aceea e important sa alegem lenjerii pentru copii din materiale naturale, de preferat din bumbac 100%, simplu de intretinut, care nu provoaca alergii si iritatii si nu contin substante chimice periculoase. Fibrele naturale rezista mai bine la spalari succesive, nu se decoloreaza, se usuca mai repede, pot fi calcate, se spala bine si la masina automata, cu detergenti obisnuiti.
Sunt de evitat lenjeriile pentru bebelusi care au modele in relief, asta pentru ca pielea micutului poate fi iritata si zgariata foarte usor. Lenjeriile simple pentru bebelusi, cu imprimeuri obisnuite, tematice, pe care le puteti cumpara la preturi bune si de la Armonia Textil, sunt si cele recomandate pentru a asigura micutului confortul de care are nevoie pentru a se odihni cat mai bine si a se dezvolta in mod normal.
Vom comanda seturi de lenjerii pentru bebelusi cu cat mai multe piese, cel putin cinci, cu cearsafuri, huse pentru perna si pentru pilote. Unele seturi contin si aparatori laterale pentru patutul bebelusului, ele sunt mai bune decat cele care nu au asa ceva, siguranta copilului e importanta si e mai usor de asigurat daca ai tot ce iti trebuie. Cearsafurile din seturi trebuie sa fie cu elastic, pentru a se aranja rapid si mai usor pe patut si pentru a nu aluneca la orice miscare a micutului.
Lenjerii de pat bumbac egiptean
Lenjeriile de pat pentru bebelusi pot fi si din bumbac egiptean, mult mai rezistent decat bumbacul obisnuit datorita fibrelor mai lungi si prelucrarii mai complexe prin care trec. Lenjerii de pat din bumbac egiptean puteti cumpara oricand si de pe site-ul Armonia Textil, pot fi spalate oricat de des fara sa se decoloreze si sa isi schimbe proprietatile, copilul se va simti bine in ele si va putea dormi fara probleme. Bumbacul egiptean nu provoaca alergii si nu irita pielea, este moale, placut la atingere, este fin, textura este una care nu il va incomoda pe bebe. In plus lenjeriile de pat din bumbac egiptean vor putea fi folosite pe orice tip de patut, au dimensiuni potrivite si se aranjeaza rapid, garantand siguranta celui mic in timpul miscarilor.
Lenjerii de pat 3d
Daca vrem ceva mai deosebit pentru patutul copilului trebuie sa ne orientam spre lenjeriile de pat 3D, cu modele 3D interesante si adaptate varstei micutului, dar cu o textura placuta, cu imprimeuri de calitate, fara culori periculoase pentru pielea bebelusului. Toate lenjeriile 3D trebuie sa fie din bumbac, copilul va fi incantat de ce vede in jurul sau si se va putea bucura de confort sporit. Seturile cu lenjerii de pat 3D pentru bebelusi contin si pernute pentru cei mici, care ii vor ajuta sa aiba o pozitie corecta in timpul somnului, lenjeriile se pot inlocui oricat de des e nevoie, oferte sunt mereu in online si puteti profita de ele la cele mai bune preturi.
Trebuie sa tinem cont si de firma producatoare a lenjeriilor, de brandul de la care vin lenjeriile pentru copii. Le vom comanda de la firme producatoare care au ateliere proprii si investesc mereu in linii de productie si in tehnologii de ultima generatie pentru lenjerii excelente, preturile vor fi mai mici si ofertele suficient de variate ca sa gasim ce avem nevoie.