Fie ca te gandesti la Valentine’s Day, ziua de nastere, aniversarea voastra sau pur si si simplu iti doresti sa surprinzi persoana iubita, fa lucrurile cu stil! Din cand in cand merita sa o rasfeti si sa iti arati aprecierea ta. Si cum ai putea sa o faci mai bine daca nu la un pahar de vin?!
Nu uita ca cele mai reusite experiente se masoara in emotii si nu in bunuri materiale. Chiar daca alegi cadouri scumpe, bijuterii sau haine de la branduri de top, organizeaza o seara romantica in doi care sa vina in completarea acestora. Fii atent la micile detalii care pot face diferenta! Cumpără o sticla de vin Merlot din gama Premium si pregateste o seara de neuitat. Este un vin romantic si elegant, exact ca ea. Ce altceva ar putea fi mai potrivit?
Merlot este un soi de struguri care poate da viata unui vin de un rosu intens, inchis la culoare, cu un gust puternic si care, intradevar, nu este pentru toata lumea.



Cunoscătorii apreciaza din totodeauna Merlotul din gama Premium de la Budureasca. Mai mult, acesta este unul dintre cele mai versatile vinuri. Acest Merlot se potriveste de minune alaturi de fripturi din carne de porc sau alba, dar si alaturi de paste sau branzeturi. Cu alte cuvinte, gandeste-te la gusturile ei, cauta reteta potrivita si da-i viata inaintea acestei cine. Sau gatiti impreuna si experienta poate fi chiar si mai grozava.
Merlotul este un soi care provine din Franta, mai exact din regiunea Bordeaux. Foarte aromat, Merlotul din gama Premium de la Buduresca te captiveaza cu arome de fruncte de padure si gustul cireselor negre. Taninurile moi se topesc într-un postgust fin și catifelat deopotrivă, conferind vinului o eleganță aparte.
Bineinteles, pentru ca experienta sa fie grozava, este necesar sa tinem cont de temperatura de servire. Temperatura recomandata este intre 18 si 20 de grade.
La crama Budureasca te asteapta mai multe optiuni grozave, din game diferite. Alege cu inima si vei cumpara vinul potrivit.
Experienta ne spune ca vinurile de colectie nu dau gres niciodata. Asa ca te invitam sa vizitezi sectiunea Vinoteca din magazinul online sau din magazinul fizic din mall Băneasa.
Acum e mult mai simplu sa pregatesti o surpriza pentru persoana iubita. Este necesar doar sa alegi vinul potrivit. La Budureasca optiunile sunt variate, dar diferenéle din detalii iti vor oferi cu siguranta ghidajul necesar ca tu sa faci o alegere inspirata.