Nunta fara muzica de calitate e ca mancarea fara sare. Nu ai cum sa ai o petrecere reusita fara muzica buna. La nunta invitatii vor sa danseze, sa cante, sa se simta bine, vor o muzica cat mai variata si mai bine interpretata, vor calitate inainte de toate. Muzica din timpul nuntilor poate fi asigurata de un cover band Romania, o trupa care stie foarte bine care sunt momentele unei petreceri de nunta si care isi poate adapta programul in functie de ce isi doresc mirii sau invitatii. E important sa avem o trupa care are experienta si a mai participat la astfel de evenimente pentru a putea avea un program muzical excelent.
Muzica de la nunta trebuie aleasa cu mare grija pentru a multumi pe fiecare, un playlist complet va avea si melodii ceva mai vechi si melodii mai noi, vor fi melodii pentru fiecare moment al serii si pentru etapele cheie ale nuntii. Prima provocare pentru un cover band Romania este dansul mirilor. E dansul care deschide practic seara si ii are in centru pe cei doi miri care si-au ales de ceva timp melodia pe care vor dansa. Trupa trebuie sa se asigure ca va oferi o interpretare excelenta si va permite mirilor sa danseze pe acorduri speciale, exact ca momentul pe care il repeta de o buna perioada de timp.
Dupa dansul mirilor urmeaza dansurile lente, cele mai alerte, dansul inainte de tort, muzica pentru aruncatul jartierei etc. Pentru toate aceste momente trupa trebuie sa aiba pregatita o melodie speciala, aleasa impreuna cu familiile organizatoare cu mult inainte de eveniment.
Muzica de la nunta va cuprinde de la pop la rock, la muzica populara si muzica pe care se poate juca si se poate dansa pana dimineata. In functie de profilul invitatilor trupa trebuie sa aiba un playlist cu melodii in limba romana, in limbi straine, piesele trebuie sa fie de actualitate si sa fie cat mai usor de recunoscut si de fredonat.
In playlist-ul de la nunta vor intra si piesele care sunt cerute cam la toate nuntile, trupa va putea veni cu propuneri de piese noi pe care le poate intepreta intr-o maniera originala. Chiar si piesele instrumentale isi pot gasi locul in timpul nuntilor, invitatii vor sa danseze si sa se distreze pe ritmuri romanesti sau straine, asa ca astfel de melodii nu sunt de omis din playlist.
Pe langa toate acestea la nunta putem sa mai avem si piese romantice, piese ceva mai retro, piese care amintesc de anumite momente frumoase din viata cuplului nou format. Nu vor lipsi nici melodiile care au fost indragite de invitati sau de miri si pe care vor sa le asculte, sa le cante si sa danseze pe ele in timpul petrecerii.