Dintotdeauna mi-am dorit sa imi pun dormitorul la punct si anul acesta, in sfarsit, am avut ocazia. Am strans niste bani si m-am hotarat sa il personalizez ca sa ma simt mult mai bine si implinit. Stiam ca o sa fie o cale lunga cand pana voi termina odata ce ma apuc de treaba, dar am scos tot mobilierul, l-am inlocuit cu ceva nou, de calitate si am inceput sa ma uit si dupa diferite decoratiuni. Nu prea ma pricep, dar stiam cat de mult conteaza si lenjeriile de pat, asa ca aveam de gand ca aceasta sa fie ultima pe care o voi cumpara. In fine, am cumparat tot ce aveam de cumparat pana la lenjerie si aici incepea totul, pentru ca aveam nevoie de ceva bun, care sa aduca toate completarile si sa ma faca sa ma simt cu adevarat grozav in propriul dormitor.
Nu a fost deloc simplu pentru ca am cautat lenjerii de pat din bumbac in toate magazinele, incepand de la supermarket-uri, dar peste tot era vorba de un bumbac atat transparent incat puteai vedea prin el. Si nu sunt vreun specialist in lenjerii de pat, chiar deloc, dar era cat se poate de clar ca produsele sunt foarte slabe. Din acest motiv, am decis sa ma orientez si catre magazinele de pe net, cu toate ca nu eram deloc incantat de aceasta idee. Si asa am ajuns la Casanewconcept, din numai cateva click-uri, am accesat pagina intamplator, am fost multumit de ceea ce am vazut. Am descoperit multe lenjerii bumbac 100%, exact ceea ce imi doream ca sa nu am grija intretinerii si am vazut si o multime de modele. Am stat putin sa ma decid ce sa aleg in conditiile in care erau disponibile cateva zeci de variante, dar oricum e mai bine sa ai de unde alege. Am vazut ca au si oferte, dar deja imi pierdusem rabdarea si nu mai voiam sa vad despre ce era vorba cu toate ca mai tarziu mi-a parut rau mai ales cand mi-am dat seama ca era vorba despre lenjerii 1 plus 1. Adica cumparam una si primeam doua.
Imi pare rau ca nu am profitat, dar sper sa mai fie disponibila si pe viitor pentru ca e clar ca data viitoare cand voi cumpara lenjerii de pat, tot aici voi apela. Nu sunt genul care sa vina cu recomandari pentru ca stiu ca toata lumea se descurca sa aleaga ceea ce isi doreste, dar lumea nu cumpara atat de des lenjerii de pat si de asta am zis ca poate ca ar fi o idee buna sa stie si altii de experienta mea si, cine stie, poate tot ce am scris aici va fi util.