De fiecare data cand apare in lumina reflectoarelor sau pe prima pagina al unui cotidian sau site tabloid, Dani Mocanu isi surprinde fanii cu noi lucruri care pot scandaliza, pot uimi, insa in orice caz nu te lasa indiferent. De altfel, asa este si viata lui. Toata viata mondena a lui Dani Mocanu a insemnat un sir lung de scandaluri care nu au avut un final propriu-zis.

Toate aceste scandaluri au insemnat de fapt o prelungire a aceluiasi subiect. Fie ca au fost scandalurile legate de acuzatia de proxdenetism, fie ca au fost scandalurile legate de numeroasele lui iubite sau de videoclipurile lui care au starnit diferite reactii, toate acestea au fost o prelungire ale aceluiasi subiect: Dani Mocanu. Pentru ca da, viata mondena a lui Dani Mocanu reprezinta o tema prin definita modului in care aceasta a fost difuzata si tratata de presa tabloida de la noi.

Fiecare miscare sau actiune alui Dani Mocanu a fost contorizata de presa, iar ceea ce el facea sau nu facea devenea instant adevarate un adevarat serial gen elodia in care publicul avea sa afle episod cu episod noi detalii despre ceea ce a mai facut sau a mai dres cantaretul de manele cunoscut sub numele de Dani Mocanu.

Cu toate ca si-a dorit sa fie remarcat prin piesele sale, Dani Mocanu a reusit sa se prezinte publicului prin alte lucruri care nu fac cinste unui cantaret de manele. Cu toate acestea, Dani Mocanu a reusit sa isi construiasca un public destul de fidel care i-a fost alaturi in tot acest timp, de la debutul sau fulminat si pana in prezent. Acesta i-a fost alaturi si l-a aplaudat atunci cand a avut melodii care au placut si i-au fost alaturi atunci cand a fost prins in scandaluride tot felul.

Cu toate ca a fost prins in numeroase scandaluri de tot felul, Dani Mocanu a stiut foarte bine sa fac fata stresului provocat de aceste situatii si sa mearga mai departe. Ca drept dovada este faptul ca manelistul este prezent si la ora asta in vizorul presei tabloide si a fanilor. Acestia sunt cu ochii pe activitatea lui si pe ceea ce el vrea ca sa trasmita publicului. De fiecare care data cand manelistul face o noua actiune toata presa tabloida reactioneaza instant, iar articolele despre faptele sale umplu paginile ziarelor si ale publicatiilor online. Totodata, ca reactie a acestor artiocole, oamenii reactioneaza si ei la randul lor si fac din toata chestiunea respectiva un mare caz.

Tot ceea ce face Dani Mocanu este in atentia presei tabloide, iar apetitul publicului pentru un astfel de continut este extrem de mare. Ca dovada a acestui lucru stau cifrele uriase de audienta ale televiziunilor si ale publicatiilor online.