Atunci cand iti botezi fetita vrei ca ea sa fie imbracata ca o adevarat printesa. Si pentru ca vrei ca totul sa fie in regula, iar rochia aleasa sa fie una speciala trebuie sa faci selectia din timp. Pentru a veni in ajutorul tau, eu iti recomand rochitele de botez de la andini. Pe mine chiar m-au impresionat prin calitatea si diversitatea modelelor. Pot spune ca de-a lungul cautarii unei rochite perfecte pentru fetita mea m-am lovit de tot felul de site-uri care nu prea erau in concordanta cu ceea ce eu cautam. Si ca sa fiu si mai exacta, eu cautam ceva care sa ma imi arate rochita de vis.
Dupa ce am cautat foarte mult timp am ajuns pe site-ul celor de la Andini si iata ca am gasit acel ceva care m-a multumit. Pot spune ca acum am gasit rochia de botez care se potriveste perfect fetitei mele. Si va spun sincer ca mai avem ceva site-uri de verificat, dar am oprit cautarile fiindca am gasit ceva care chiar este special.
Cea pe care eu am ales-o eu este de culoare roz si are un model destul de simplu. Nu am vrut sa ma complic cu lucruri extrem de grele fiindca nu are rost. Nu vreau sa imi imbrac fetita in ceva care practic nu o reprezinta. Simplitatea este egala cu eleganta si bunul gust. Asa cred eu si imi sustin parerea. Nu am vrut ceva care sa fie ceva foarte impopotonat. Ca si exemplu de eleganta am luat-o drept model pe fetita lui Kate Middleton. Fetita aceea era imbracata cu o rochita extraordinar de simpla si de speciala. Prin urmare, daca fetita unei ducese a fost imbracata cu ceva foarte simplu si de impact asa o sa fie imbracat si fetita mea. Chiar consider ca oamenii aceea, cei din casa regala britanica, sunt un exemplu in ceea ce priveste eleganta.
Asadar, am ales sa imi imbrac fetita intr-o rochita botez andini si stiu ca am facut o afacere buna. Am ales corect si acest lucru ma bucura cel mai mult. Stiu ca pareri pot sa fie o multime insa eu chiar consider ca mi-am ales pentru fetita mea un lucru cat se poate de bun. Chiar sunt mandra de ceea ce am facut si abia astept sa vad ce vor zice si ceilalti de frumusetea rochitei. Cu siguranta ca o sa primesc numai felicitari si asta deja ma entuziasmeaza foarte tare.